Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

1. Generelt
Disse handelsbetingelser (“Handelsbetingelser”) gælder, for ethvert aftaleforhold med KongGras ApS når du opretter et abonnement eller køber varer og ekstra ydelser via vores hjemmeside www.konggraes.dk.
Når du opretter et abonnement eller køber varer og ekstra ydelser, acceptere du handelsbetingelserne. Du opfordres derfor til at læse Handelsbetingelserne grundigt igennem, inden du opretter et abonnement. Vi forbeholder os retten til at ændre Handelsbetingelserne. Varsling af ændringer vil ske i overensstemmelse med gældende regler. Du kan til enhver tid læse den nyeste version af vores handelsbetingelser på www.konggras.dk. Hvis der sker ændringer i dit abonnement, sender vi en e-mail til dig.
En juridisk bindende aftale mellem dig og KongGras ApS er først indgået når du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er KongGras ApS berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, fx som følge af pris- og tekstfej eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom pr, e-mail.

2. Sådan fungerer dit abonnement

Du opretter dit abonnement via vores hjemmeside www.konggras.dk. Du skal vælge hvilken pakke og størrelse du ønsker. Herefter modtager du en kvittering på dit valgte abonnement via den e-mail, du har angivet.
Vi sender din opstarts pakke senest 14 dage efter din bestilling. Herefter afsender vi dine kommende pakker i henhold til gødningskalenderen.
Du er forpligtet til at orientere os minimum 30 dage før et eventuelt adresseskifte. Hvis du skifter e-mail eller telefonnummer er du forpligtet til at orientere os straks.
Dit abonnement er et løbende abonnement. Du kan til hver en tid opsige dit abonnement med det gældende opsigelsesvarsel. Læs mere om opsigelse under punkt 4.
Vi leverer over hele Danmark (på nær Grønland og Færøerne) med GLS.
GLS leverer direkte ved din hoveddør. Ved din bestilling accepterer du, at distributøren må stille varerne ved din hoveddør uden at du kvitterer for dem, og du bærer risikoen for varerne, når de er stillet ved din hoveddør.
Inden første levering modtager du en e-mail med en ordrebekræftelse. E-mails der er relateret til dit abonnement kan kun afmeldes ved at skrive til info@konggraes.dk.

Der trækkes penge første gang når dit abonnement er godkendt og vi har fremsendt din velkomstpakke.
Vi trækker herefter hvert kvartal som anført på produktet og på din eventuelle bestilling.

De enkelte abonnement perioder fremgår af produkt siden og på din profilside efter du har tegnet et abonnement.
Se vores abonnements-vilkår her

3. Pris og betalingsbetingelser
Alle priser er i danske kroner inkl. moms og afgifter.
De oplyste priser på et abonnement er inkl. leveringsomkostninger.
Når du opretter dit abonnement, gennemfører du dit køb med en kortbetaling, hvor vi automatisk trækker betalingen for dit abonnement i henhold til det abonnement som du har valgt, månedlig eller kvartalsvis. Køber du en pakke som gave, betaler du for hele perioden ved bestilling.
Vi opkræver ikke gebyr ved betaling.
Når du opretter dit abonnement, giver du automatisk KongGras ApS lov til at trække betalingen for dit abonnement i henhold til den betalingsløsning du har valgt, og indtil du opsiger dit abonnement og opsigelsesperioden er udløbet (se punkt 4). Vi sender dig en kvittering via e-mail hver gang, vi trækker betaling for den kommende levering. Betalingen bliver trukket den 1. hverdag i måneden eller når pakken afsendes hvis der er valgt kvartalsvis betaling.
Det er dit ansvar, at der penge på den konto, som er tilknyttet det betalingskort, du har benyttet ved tilmelding, så vi kan trække betalingen.
Du er forpligtet til at holde dine kortoplysninger opdateret. Dine kortoplysninger opbevares ikke hos KongGras ApS, men vi videreformidler dine oplysninger, opdateringer eller din eventuelle sletning af kortoplysninger.
Sker der ikke betaling for dit abonnement, vil der blive pålagt et rykkergebyr på 100 kr. pr. rykker.

Konggræs ApS tager imod følgende kort:

4. Opsigelse
Der er en bindingsperiode for dit abonnement. Du kan opsige dit abonnement når som helst, med et varsel på løbende måned + 2 måneder.
Hvis du vil opsige dit abonnement skal du send en mail til os på info@konggraes.dk og oplys at du vil opsige dit abonnement. I forbindelse med opsigelsen skal du desuden oplyse dit fulde navn samt e-mailadressen som du tilmeldte dig med. Så ordner vi resten.
Når du har opsagt dit abonnement, modtager du indenfor 5 hverdage en bekræftelse på din opsigelse.
Bemærk, at du ikke kan opsige dit abonnement ved blot at returnere kassen med dine produkter eller lade være med at betale.

5. Ansvar
KongGras ApS kan ikke drages til ansvar ved forkert brug af tilsendte produkter eller hvis de anviste instruktioner ikke er fulgt.
KongGras ApS kan ligeledes ikke drages til ansvar hvis fliser, sokler, krukker, gulv og lignende misfarves eller tager skade.
KongGras ApS ansvar er i forhold til den enkelte kunde begrænset til et beløb svarende til 3 års abonnement.

6. Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Du skal selv afholde omkostninger til returnering af varer, hvis du fortryder dit køb.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen om at du ønsker at fortryde dit købskal gives pr. mail på info@konggraes.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular. Du finder vores fortrydelsesformular her (INDSÆT LINK TIL FORTRYDELSESFORMULAR)

7. Reklamation
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
KongGras ApS dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang hvis der konstateres fejl ved produktet.
Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

KongGras ApS
Fabers Alle´ 40
5300 Kerteminde
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

8. Klagemuligheder – oversigt og links:
Oplysning om klagemuligheder:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice via e-mail Info@kongGraes.dk
Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du klage til Center for klageløsning, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens.
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@konggraes.dk

8. Kontaktoplysninger
Hvis du har spørgsmål til dit abonnement, vores handelsbetingelser eller andet, kan du rette henvendelse til:
KongGras ApS
Fabers Alle 40
5300 Kerteminde
Denmark

CVR: 39 43 92 47
T: +45 20160073
E: info@konggras.dk
W: www.konggras.dk

9. Personoplysninger
Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig (herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om dine køb og betalingsdata) for at kunne opfylde aftalen med dig, for at kunne efterkomme dine anmodninger og for at kunne sende dig nyhedsbreve og markedsføring. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, med mindre vi er berettiget hertil, dog vil videregivelse kunne ske i forbindelse med en omstrukturering eller salg af vores aktivitet. Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med persondataloven.
Den dataansvarlige er KongGras ApS, Fabers Alle 40, 5300 Kerteminde, og du kan ved henvendelse hertil få oplysninger om, hvad der er registreret om dig. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven